Klantervaringen

Lees over de ervaringen van anderen met Bedrijfsbij en oordeel zelf of het huren of adopteren van een bijenkast bij jouw bedrijf past.

Toen ik over Bedrijfsbij in de krant las, was ik gelijk enthousiast. We wonen zelf in een mooie groene omgeving, daar past een bijenkast bij. Het is superleuk om een bijenvolk het jaarrond te volgen. Huub heeft veel kennis en deelt deze graag. Daarnaast is het zo belangrijk wat de bijen doen, dat willen we graag stimuleren. Het blijft wonderlijk om de bijen bezig te zien. Klanten en collega’s genieten van de honing, het is een bijzonder cadeau. Soms kristalliseert de honing wat snel, dat vertellen we er altijd bij. Het is en blijft een zuiver natuurproduct, dat is ook wel weer het mooie! En lekkere.

AVE.IK

We hebben gekozen voor bijenkasten van Bedrijfsbij omdat de bij een heel belangrijk onderdeel is van onze natuur. Onze kasten staan bij een instelling waar jongeren wonen die om verschillende redenen uit huis zijn geplaatst en zo betrekken we ze bij de natuur en laten we ze inzien dat we hier met z’n allen zorgvuldig mee moeten omgaan. Het bevalt ons goed en een jongere die hier woont geeft aan: we vinden het erg leuk dat Huub altijd tijd en ruimte heeft om uitleg over de bijen te geven aan ons. Ook van collega’s krijgen we alleen maar positieve reacties! De honing opbrengst verkopen wij op de instelling en is in een mum van tijd uitverkocht.

Pluryn

Wij kozen met name voor Bedrijfsbij door het grote enthousiasme van Huub, want hij kan met erg veel passie vertellen over de bijen en zijn werkzaamheden. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om maatschappelijk- en milieubewust bezig te zijn en het houden van bijen voegt daar naar onze mening veel aan toe.  Uiteraard zijn we ook altijd  blij met de heerlijke honing en de reacties van mensen hierop zijn altijd erg positief. Ik kreeg toevallig vanmorgen nog een foto doorgestuurd van een vriendin die met onze Belderhoning aan het ontbijten was. Wij raden iedereen die de juiste leefomgeving kan bieden aan om via Bedrijsbij een bijenkast te laten plaatsen.

Kolkman - advocaten voor ondernemers

Wij zagen een interview met Huub en dachten gelijk: dit past helemaal bij Omori! We vinden het belangrijk op deze manier een bijdrage te leveren aan het bijenbestand in verband met de wereldwijde bijensterfte. Een mooie bijkomstigheid is de honingoogst die wij aan onze klanten verstrekken. Daarnaast biedt Huub onze medewerkers de mogelijkheid is om te zien hoe het er aan toe gaat in een bijenkast, dat vinden we heel leuk!

Omori

Kingspan is enthousiast over haar samenwerking met Huub van Bedrijfsbij, omdat dit helemaal past binnen haar Planet Passionate strategie. Dit is een duurzaamheidsprogramma waarmee Kingspan de wereld leefbaar, veilig en gezond wil houden voor toekomstige generaties. De Kingspan bijenteeltreis begon op World Earth Day met het zaaien van een veld bloemen en het plaatsen van een bijenkast door Bedrijfsbij. Onze medewerkers genieten vol trots van onze eigen, verse Kingspan honing.

Be(e) Planet Passionate
Be(e) Friendly
Be(e) Kingspan

Kingspan

Scroll naar boven